Anlık Bildirim

Microsoft, Internet Explorer’ı Windows 10’dan kaldırmayı düşünmüyor

Yazılım devi Microsoft, Chromium tabanlı Edge tarayıcısına Internet Explorer modu eklemesine rağmen eski tarayıcısını Windows 10 işletim sisteminden kaldırma gibi bir düşüncesi yok.
Microsoft yeni Chromium tabanlı Edge tarayıcısını, işletmelerin yaşayabilecekleri uyumluluk sorunlarını ortadan kaldıracak araçlarla donatıyor. Chromium Edge'e dahil edilen Internet Explorer modu, işletmelerin eski Internet Explorer tabanlı uygulamalarını modern bir tarayıcıda çalıştırmalarına olanak sağlayacak.
Edge kendi Internet Explorer moduna sahip olsa da yazılım devinin hala Internet Explorer'ı Windows 10 işletim sisteminden kaldırma planı yok. Reddit'te kendisine yöneltilen soruları cevaplayan bir Microsoft Edge mühendisi, şirketin Windows 10'dan Internet Explorer'ı kaldırmayı planlamadığını ve tarayıcının desteklenmeye devam edeceğini açıkladı.

Internet Explorer eski Microsoft Edge'den popüler

Internet Explorer her zaman için Windows'un bir parçası oldu ve hala birçok işletme tarafından tercih ediliyor. Zira bu kuruluşlar kendi içlerinde Microsoft'un eski tarayıcısı için optimize edilmiş hizmetler kullanıyor. En son pazar payı verilerine göre, Internet Explorer eski Microsoft Edge'den daha popüler durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6405 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tarayıcı, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim