Anlık Bildirim

Milli Tankımız "Altay" Armored Warfare'e Ekleniyor

Obsidian Entertainment'in taktiksel shooter türündeki MMO oyunu Armored Warfare'e milli tankımız Altay da eklenecek. Tank savaşlarına yerli silahımızla katılacağız.
Milli Tankımız 'Altay' Armored Warfare'e Ekleniyor Tam Boyutta Gör

Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen Armored Warfare adlı taktiksel tank savaşı oyununa milli tankımız olan Altay da ekleniyor. Geliştirici firma 2017 yılının başından itibaren MMO türündeki oyunda Altay'ı görme şansını yakalayacağımızı söylüyor.

Altay'ın seri üretime 2 gün önce geçtiğini hatırlatalım. Bu tank ikinci dünya savaşından beri yerli olarak üretilen ilk tankımız olma özelliğini taşıyor. Altay tankının ağırlığı 65 tondan fazla olacakken, 70 km hıza kadar ulaşabildiği söyleniyor. Bunun yanı sıra tankımız 120mm'lik yivsiz top atışı yapma özelliğine de sahip.

Geliştirici Obsidian Entertainment gerçek hayattaki tankları oyuna ekleme konusunda bir hayli istekli. Tabi Altay tankının seçilme nedenleri arasında World of Tanks, Armored Warfare gibi oyunlara ülkemizde büyük ilgi gösterilmesinin de etkisi bir hayli fazla diyebiliriz.
Free-to-Play yapıda olan oyunu ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Oyunda PVE denilen görevlerin yanı sıra PVP denilen birbirimize karşı savaştığımız modlar da bulunuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9253 kez okundu.
35 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
armored warfare, altay tankı ve
2 etiket daha türk tankı Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim