Savaş Haberleri

Etiket
Son dakika savaş haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), savaş hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
2 HF.

GİRİLEN İÇERİKLER
8 VİDEO 135 HABER

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
AYDA 1 İÇERİK

Savaş Son Dakika Haberleri

Güncel Savaş Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika savaş haberleri de dahil olmak üzere savaş ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 8 video, 0 galeri ve 127 adet savaş haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 7 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

savaş İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel savaş haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Savaş Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni savaş haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son savaş haberlerini okuduktan sonra, Savunma Sanayi İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Savaş 💣

Savaş veya harp; ülkeler, hükûmetler, bloklar ya da bir ülke içerisindeki toplumlar, isyancılar veya milisler gibi büyük gruplar arasında gerçekleşen silahlı çatışma.

Savaşlar genellikle dini, millî, siyasi ve ekonomik amaçlara ulaşmak için gerçekleştirilir. Kullanılan silahlara, amaçlara, taraflara ve gerçekleştiği yerlere göre farklı şekillerde adlandırılır: nükleer savaş, soğuk savaş, iç savaş, dini savaş (cihad, haçlı seferi), dünya savaşı, gerilla savaşı ve biyolojik savaş gibi.

Savaş hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Ayrıca ülke ve dünya gündemi forumumuzu takip ederek Türkiye’deki gelişmelerden anlık olarak haberdar olabilir, dünyadaki savaşları canlı olarak takip edebilirsiniz.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim