Anlık Bildirim

Minik işler yaparak para kazanabileceğiniz mobil uygulama: Biis

Biis mobil uygulaması, kullanıcıların küçük işler yaparak anında para kazanmasını sağlıyor. Biis mobil uygulaması önümüzdeki hafta çıkacak. Uygulama hakkında detaylar haberimizde.
Kullanıcıların kendilerine verilecek görevleri yerine getirerek para kazanacağı mobil uygulama Biis, uygulama marketlerinde yerini almaya hazırlanıyor. Biis uygulaması, önümüzdeki hafta App Store ve Google Play Store’da yayınlanacak.

Uygulama, iş arayanlar için kısa süreli minik işler sunuyor. İşverenler için kısa süreli eleman ihtiyacını giderme, gizli müşteri ile çalışanlarını denetleme ve pazar araştırması için destek alma imkânı sunuyor. Uygulamada gizli müşteri, anketör, satış temsilcisi, sevkiyat görevlisi gibi görevler yer alıyor.

Biis uygulamasında görevi kimlerin alacağını işveren seçiyor. İşveren dilerse lokasyon ve kişisel özelliklere göre filtreleme yapabiliyor. İşveren dilerse detaylı görevler isteyebiliyor. Örneğin “Kampanya afişinin önünde selfie çek, sosyal medyada paylaşıp minimum 100 beğeni al ve anında 30 TL kazan” gibi görevler oluşturabiliyor.

Biis ile yerine getirilen görevler ilk iş günü içerisinde kullanıcının IBAN numarasını aktarılıyor. Kullanıcının isim ve soyisminin IBAN hesabındaki isim soyisimle aynı olması gerekiyor. Böylelikle sahte profillerin önüne geçiliyor.

Biis uygulaması eğer tutarsa istihdam ve pazarlamaya yeni bir bakış açısı getirecek gibi duruyor. Uygulama, önümüzdeki hafta App Store ve Google Play Store'da yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14778 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
biis, google play ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim