Anlık Bildirim

Mission Impossible 7 & 8'in vizyon tarihleri belli oldu

Tom Cruise'un sevilen karakteri Ethan Hunt, dünyayı kurtarmak için yine ölüme meydan okuyacak. Mission Impossible 7 ve 8'in resmi vizyon tarihleri belli oldu.
Aksiyon filmi denilince akla gelen ilk serilerinden olan Mission Impossible, yedinci ve sekizinci filmleriyle geri dönüyor. Yapımcı stüdyo Paramount Pictures, yeni filmlerin vizyon tarihlerini de bugün resmen açıkladı. Buna göre yedinci film 22 Temmuz 2021, sekizinci film ise 6 Ağustos 2022'de vizyona girecek.

Seriyle özdeşleşen ünlü aktör Tom Cruise beklendiği gibi yeni filmlerde Ethan Hunt karakteriyle geri dönüyor. Ayrıca Rogue Nation ve Fallout'un yönetmeni Christopher McQuarrie de yine yönetmenlik koltuğunda oturuyor olacak.

Yeni filmlerin konusu veya oyuncu kadrosu hakkında şu an için hiçbir detay verilmiş değil. Ancak iki filmin art arda vizyona girecek olması nedeniyle konu anlamında birbirleriyle bağlantılı olacağını söyleyebiliriz. Gizli ajanımız Ethan Hunt muhtemelen yine dünyayı kurtarmak için ölüme meydan okuyan işler yapmaya devam edecek.

Mission Impossible serisi genel anlamda baktığımızda her filmiyle bir öncekinin üzerine koymayı başarabilen ilginç bir yapıya sahip. Geçtiğimiz yıl vizyona giren Fallout, hem gişede hem de eleştirmenler karşısında serinin en başarılı filmi olmayı başarmıştı. Altı filmlik bir serinin son filminde bu etkiyi oluşturabilmesi Hollywood'da çok nadir görülebilen bir şey.

Bakalım serinin yedinci ve sekizinci filmleri de beklentileri karşılayabilecek mi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6903 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim