Anlık Bildirim

Mitsubishi Electric CEO'su elektrikli araçların ileride çok daha ucuz olacağını düşünüyor

CNBC'ye konuşan Mitsubishi Electric CEO'su Masaki Sakuyama, elektrikli araç bataryalarının ucuzlamasıyla elektrikli araçların rekabetçi seviyede ucuzlayacağını ineceğini söylüyor.
Geçtiğimiz aylarda Renault-Nissan ittifakına dahil olan Mitsubishi, bunun getirisi olarak pek çok teknolojiye erişim imkanına sahip oldu. Elektrikli araçlar ile ilgili bir demeç veren Mitsubishi Electric CEO'su Masaki Sakuyama, kendilerinin elektrikliğe geçiş hareketine geleceğin invertörlerini ve motorlarını geliştirerek hazırlandıklarını söylüyor.
Batarya konusunda da fikirlerini söyleyen Sakuyama, batarya fiyatlarının içten yanmalı motorlarla elektrikli araçlar arasındaki farkta en büyük etken olduğunu belirtiyor. Bataryaların hızlı bir şekilde ucuzladığını söyleyen CEO, iki platform arasındaki fiyat farkının kapanmasına çok bir zaman kalmadığını söylüyor.
Elektrikli araçların içten yanmalılardan ucuz olup olmayacağı ile ilgili bir soruyu da yanıtlayan Sakuyama, bunun bir gün gerçekleşeceğini ama zaman alacağını ifade ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2545 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mitsubishi, mitsubishi electric ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim