Anlık Bildirim

Moto G 2015'e ait render görüntüleri ortaya çıktı

Moto G 2015'e ait render görüntüleri ortaya çıktı
 
Motorola'nın en başarılı akıllı telefonlarından birisi olan Moto G modeli ilk olarak 2013 yılında piyasaya çıkmıştı. 2014 yılında da 2. jenerasyonu satışa çıkan cihaz giriş - orta seviyede konumlandırılsa da hem fiyat avantajı hem de yazılım güncellemesi desteği ile dikkat çekmeyi başarmıştı.
Bu kez serinin 3. jenerasyon cihazı Moto G (2015)'e ait bazı render görselleri sızdırıldı. Aslında bu görüntüler cihazın ilk kez ortaya çıktığı görüntüler değil. Yeni Moto G daha önce de bazı sızıntılarda ortaya çıkmıştı, ancak bu kez sızdırılan görseller cihazın tüm detaylarını açık bir biçimde ortaya koyuyor.
Moto G 2015'e ait render görüntüleri ortaya çıktı
 
Cihaz ana hatlarıyla eski Moto G modellerini andırsa da tasarımın güçlendirildiğini söylemek yanlış olmaz. Özellikle arka yüzey oldukça şık gözükürken arka kapak tasarımı kaymayı önleyebilecek tırtıklı bir yüzeye sahip gibi görünüyor. 
Daha önce Antutu testlerinde görülen cihaz test sonuçlarına göre cihaz 5" HD çözünürlükte bir ekrana sahip olacak. 1 GB'lık RAM miktarı ve 8 GB'lık depolama kapasitesinde de bir değişiklik olmayacak gibi gözüküyor. 2. Jenerasyon modelinden farklı olarak yeni Moto G'de arka kamera çözünürlüğünün 13 MP'e yükselmesi bekleniyor. Diğer bir önemli özellik ise Moto G 2015'in işlem gücünü 64-bit Snapdragon 410 çipsetinden karşılayacak olması.
Cihazın çıkış tarihi ve fiyatı ile ilgili net bir bilgi henüz bulunmuyor. Motorola, daha önce ülkemizde distribütörler aracılığı ile satılabilirken geçtiğimiz yıl Lenovo tarafından satın alınmasının ardından bu tarz satışlar da durmuştu. Ancak Lenovo şu an ülkemizdeki akıllı telefon pazarında aktif bir şekilde satış yapıyor. Bu durum ise ilerleyen günlerde Moto G (2015) modelinin ülkemizde satılabilmesi konusunda umut verici bir detay.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5655 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sızıntı, moto g ve
2 etiket daha tasarım render
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim