Anlık Bildirim

Moto Z modellerinde Insta-Share Printer dönemi

Çektiğiniz fotoğrafı anında kâğıda basan fotoğraf makineleri halen daha belirli bir kesimin ilgisini çekiyor. Motorola da Moto Z serisi için Polaroid Insta-Share Printer aksesuarını satışa sundu.

Motorola’nın Moto Z serisi ile birlikte kullanıma sunduğu modüler aksesuar bağlantısı Moto Mod, ilginç üyeler kazanmaya devam ediyor. Artık kullanıcıların çektikleri fotoğrafları anında kâğıda basmaları mümkün.

Anında baskı

Polaroid Insta-Share Printer adındaki Moto Mod, telefonun arkasına monte ediliyor ve çalışmaya başlıyor. Çektiğiniz fotoğrafları 5cmx7.5cm boyutunda kağıtlara basabiliyorsunuz. Cihaz kristalleri ısıtarak fotoğrafı basan ve mürekkep gerektirmeyen ZINK teknolojisi kullanıyor.

Kullanıcılar fotoğrafları bastıktan sonra arka kısmındaki yapışkanı çıkartarak istediği yere yapıştırabiliyor. Ayrıca Facebook, Twitter, Google Fotoğraflar üzerinden de fotoğraf basılabiliyor.

Cihazın bataryası 20 basıma kadar idare edebiliyor. USB Tip-C girişi üzerinden şarj edebiliyorsunuz. Tepsisinde tek seferde 10 adet kağıt bulundurabiliyor. Elbette ZINK fotoğraf kağıtlarını özel olarak temin etmeniz gerekiyor. Aksesuarın fiyatı 199$ olarak açıklandı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim