Anlık Bildirim

Motorola 2019'da Moto G serisine odaklanacak

Akıllı telefon üreticisi Motorola'nın kullanıcıların ihtiyaçlarına göre ürettiği çeşitli serilerde cihazları mevcut ancak iddialara bakılırsa şirket 2019'da Moto G serisine yönelecek.
Birçok akıllı telefon üreticisi gibi Motorola'nın da farklı ihtiyaçlara, beklentilere ve bütçeler hitap eden telefon serileri bulunmakta. Motorola X / Z yüksek bütçeli seriler olurken, E ve G ise daha düşük bütçeli kullanıcılara hitap ediyor. Şirketle ilgili ortaya atılan yeni iddialar 2019'da Moto G serisine odaklanılacağı yönünde.

Motorla'nın popüler serisi Moto G

Ünlü duyumculardan Evan Blass (@evleaks) Motorola'nın 2019 yılında diğer modellere kıysala Moto G serisine odaklanacağını iddia etti. Moto G Play, Plus ve Power olarak isimlendirilecek cihazlarla ilgili teknik detaylar ise şimdilik bilinmiyor.

Motorola'nın Moto G serisine odaklanmasının nedeni ise bu serinin orta segment olmasına rağmen oldukça popüler olması. Zira şirket 2019'da piyasaya süreceği yeni modellerle satış grafiğinin yukarıya çekileceğini düşünüyor. Yeni cihazların lansman takvimi ile ilgili bir bilgiye ise henüz ulaşılmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim