Anlık Bildirim

Motorola One Action 23 Ağustos'ta tanıtılacak

Motorola One Action, 23 Ağustos'ta Hindistan'da düzenlenecek olan bir etkinlikte tanıtılacak. 7 Eylül'de Avrupa'da satışa sunulacak olan cihazın 299 euroluk bir fiyata sahip olması bekleniyor.
Motorola, son günlerde One serisine katılacak birkaç yeni üye üzerinde çalışıyor. Yakın gelecekte tanıtılması beklenen Motorola One Pro'nun yanı sıra, seriye One Action adında bir modelin de geldiği kısa zaman önce ortaya çıkmıştı. Teknik özelliklerinin hatrı sayılır kısmı ve tasarımı sızdırılmış olan cihazın ne zaman tanıtılacağı büyük bir merak konusuydu.
Yeni ortaya çıkan bir rapora göre Motorola One Action, 23 Ağustos'ta Hindistan'da düzenlenecek olan bir etkinlikte tanıtılacak.
Avrupa'da 7 Eylül'de satışa sunulacak modelin 4GB RAM’li varyantının 299 euroluk bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.
Motorola One Action'ın kısa zaman önce sızdırılan teknik özelliklerinden de söz edecek olursak, cihaz, 6,3 inç genişliğinde, 1080 piksel çözünürlüğünde ve 21:9 en-boy oranına sahip LCD bir ekranla geliyor. Gücünü Exynos 9609 yonga setinden alan cihaz, 3.500 mAh'lik bir bataryaya sahip.
Cihazın arka kamera kurulumu 13 MP'lik bir ana kamera, 117 derecelik görüş alanına sahip ultra geniş bir lens ve bir tane de derinlik sensöründen oluşuyor. Ayrıca isimlerinden de anlaşılabileceği üzere, One serisinin tüm üyeleri hızlı ve istikrarlı yazılım güncellemeleri vaat eden Android One programına dahil. Bu yüzden serinin tüm diğer üyeleri gibi Motorola One Action da Android One ile geliyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim