Anlık Bildirim

Motorola'dan 45. yıla özel Snapdragon 835'li telefon: Moto Z 2018

Akıllı telefon üreticisi Motorola, 45. yıldönümü şerefine Snapdragon 835 yonga seti, 6GB RAM ve çift kameralı bir akıllı telefon çıkardı. İşte Moto Z 2018'in tüm detayları...
Motorola/Lenovo'nun Moto Z2 serisini duyurmasının üzerinden çok uzun bir süre geçmedi. Şiket şimdi ise Çin'de Moto Z 2018 olarak adlandırılan yeni bir model duyurdu. Aslına bakılırsa Moto Z 2018, Motorola'nın ilk cep telefonunu piyasaya sürmesinin 45. yıldönümü şerefine çıkarılımış bir akıllı telefon.
Fotoğrafta da görebileceğiniz gibi cihaz lüks düşkünlerine hitap edecek şekilde tasarlanmış. Aynı zamanda en son mobil donanım bileşenleriyle donatıldığını belirtelim. Sadece 6.1 mm kalınlığında olan cihazda havacılık sınıfı alüminyum kulanılmış. Ayrıca ShatterShield korumalı 2K çözünürlük sunan 5.5 inç AMOLED ekrana sahip.
Motorola'nın yeni telefonunda Qualcomm Snapdragon 835 yonga setinin yanı sıra 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı var. Telefon ayrıca, 85 derece geniş açılı 5MP ön kamera ve çift 12MP'lik arka kamerayla geliyor. Turbo Hızlı Şarj desteğine sahip olan cihazda 2.730mAh kapasiteli bir pil kullanılmış.

Kingsman VIP Special Edition varyantı da var

Moto Z 2018 ayrıca bir Kingsman VIP Special Edition varyantına da sahip. Bu model evrak çantası gibi tasarlanmış bir kutu, VIP kart, TurboPower pil modu, kablosuz şarj modu, USB-C 3.5 mm ses adaptörü, deri kılıf, 45. yıldönümü not defteri, USB-C Hi-Fi kulaklık ve bir garanti kartıyla geliyor.
Şu an için sadece Çin'de 6 Kasım itibariyle piyasaya sürülecek Moto Z 2018'in fiyatı açıklanmadı. Kingsman VIP Special Edition varyantını satın almak isteyenlerin ise 9.999 yuan (1.500 dolar) ödemesi gerekecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8603 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lenovo, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim