Anlık Bildirim

Motorola'nın çentikli telefonuna ait yeni fotoğrafları ortaya çıktı

Motorola'nın iPhone X'a oldukça benzeyen yeni bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlandığını biliyoruz. Moto One Power olarak piyasaya sürülmesi beklenen cihazın yeni görüntüleri sızdırıldı.
Geçtiğimiz haftalarda Motorola'nın ekran-gövde oranı yüksek, çentikli tasarıma sahip bir akıllı telefon çıkma hazırlığında olduğunu öğrenmiştik. Lenovo'nun bünyesinde yer alan şirket Moto One, Motorola One ya da Moto One Power olarak adlandırılması beklenen cihazı test ediyor.
Tasarımı ile iPhone X'u andıran akıllı telefonla ilgili şu an için çok fazla şey bilinmese de Android One Programı kapsamında piyasaya sürülmesi muhtemel görünüyor. Cihazın, arka paneldeki M logosunun hemen altına yerleştirilmiş bir parmak izi sensörü var. Motorola'nın yeni telefonu 2280 x 1080 piksel çözünürlükte 6.2 inç Full HD+ ekran ile gelecek.

Şirket henüz telefonla ilgili konuşmadı

Ekranın üst kısmında yer alan çentiğe 8 MP selfie kamerası ve diğer sensörlerin yerleştirildiğini görüyoruz. Şu an için akıllı telefonla ilgili resmi bilgi yok. Yayınlanan fotoğraflar bir prototipe ait olabilir. Önümüzdeki günlerde şirketin kendisinden cihazla ilgili somut bilgiler duymayı umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim