Anlık Bildirim

NVLink köprüleri boy göstermeye başladı

Nvidia’nın yeni nesil Turing ekran kartlarını çoklu dizilimde kullanmak niyetindeyseniz yeni adaptörlere ihtiyacınız var. Asus ve Gigabyte, NVLink uyumlu köprülerini satışa sundu.

Hatırlanacağı üzere Turing tabanlı GeForce RTX 2000 serisi ekran kartları ile çoklu kullanım yöntemi konsept değiştirdi. Daha önce SLI teknolojisi kullanılırken artık Nvidia’nın hızlandırıcı tarzındaki kartlarında yer verdiği NVLink teknolojisine geçildi.

Elbette bu geçiş beraberinde yeni aksesuarları da getiriyor. Bugüne kadar SLI Bridge olarak satılan bağlayıcı unsurlar yerini artık NVLink Bridge adaptörlerine bırakıyor. Asus ve Gigabyte ilk ürünleri piyasaya sürdü.

ASUS ROG NVLink-Bridge modeli RGB desteği ile dikkat çekiyor. Etkileyici bir tasarıma sahip olan köprü yine aynı marka ekran kartları ile güzel bir görünüm ortaya koyacaktır. Ürünün fiyatı 89 Avro olarak açıklandı.

Gigabyte Aorus NVLink Bridge modeli de yine RGB aydınlatma destekli. Yazılım ile RGB kontrol edilebiliyor. Üç ve dört slotlu olarak sunulacak olan köprünün fiyatı 85 Avro seviyesinde.

Artık günlük kullanımda çoklu ekran kartı kullanımı pek tercih edilmiyor diyebiliriz. Performans arayan farklı sektörlerde NVLink köprüleri ilgi görmeye devam edecektir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim