Anlık Bildirim

Nefret ettiğiniz şeylere göre yeni insanlarla tanışmanızı sağlayan uygulama: Hater

Hater; Tinder ve Bumble gibi sıradan arkadaşlık uygulamalarından farklı olarak sizinle aynı şeylerden nefret eden insanlarla tanışabileceğiniz, yeni bir mobil uygulama.

Nefret ettiğiniz şeylere göre yeni insanlarla tanışmanızı sağlayan uygulama: Hater Tam Boyutta Gör

Ortak şeyleri beğenen kişiler gibi ortak şeylerden nefret eden kişilerin de iyi anlaşabileceği düşüncesiyle geliştirilen Hater, App Store kullanıcılarının kullanımına sunulmak için son günlerini sayıyor. Son dönemlerde popülerlik kazanan arkadaş edinme platformlarından birisi olan mobil uygulama, sıradan arkadaş edinme uygulamalarından farklı olan çalışma şekliyle dikkat çekiyor.
Hater kullanıcıları, Tinder ve Bumble gibi uygulamalardan farklı olarak diğer kullanıcıları değil, belirli konu başlıklarını değerlendiriyorlar. Uygulama, yapılan değerlendirmelere göre aynı şeylerden hoşlanmayan kişileri saptıyor ve kullanıcıların bilgisine sunuyor. Aynı şeylerden nefret eden kişilerin birbiriyle iletişime geçmesi, bu noktadan sonra tamamen kendi istekleri doğrultusunda gerçekleşiyor.

Hater’ın CEO’su olan Brendar Alper, yeni mobil uygulamanın sıra dışı çalışma şekliyle ilgili olarak şunları söyledi:

Nefret ettiğimiz şeyler kişiliğimizi şekillendiren en önemli unsurlardandır, ancak sosyalleştiğimiz sırada genellikle bunlardan bahsetmemeyi tercih ederiz. Biz, kullanıcılarımızın kendilerini daha dürüst bir şekilde ifade etmesini istiyoruz. Ayrıca, ikinizin de turşudan nefret ettiğini biliyorsanız karşınızdaki kişiyle bir konuşma başlatmanız daha kolay olacaktır.

Hater’ın diğer uygulamalardan daha eğlenceli olduğunu belirten Brendar Alper, konu ile ilgili olarak “Başka kişilerle tanışmanın eğlenceli olması gerekiyor ve birçok arkadaşlık uygulaması bunu unuttu” dedi. Alper, başkalarına karşı nefret söylemlerinde bulunan kullanıcılara hiçbir şekilde tolerans göstermeyeceklerinin de altını çizdi.

Hater, 8 Şubat tarihinde App Store üzerinden kullanıma sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5468 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tinder, app store ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim