Anlık Bildirim

Netflix, Avatar: The Last Airbender dizisi çekiyor

Dikkat çekici orijinal yapımlarına bir yenisini daha ekleyen Netflix, canlı-aksiyon (animasyon olmayan) bir Avatar: The Last Airbender dizisi için hazırlıklara başladı.
2005 - 2008 yılları arasında Nickelodeon kanalında yayımlanan ve tüm zamanların en sevilen animasyon dizileri arasında yer alan Avatar: The Last Airbender, Netflix dizisi oluyor. Netflix, The Last Airbender'ı canlı-aksiyon (animasyon olmayan) bir diziye dönüştürmek için hazırlıklara başladı.
Avatar: The Last Airbender'ın yaratıcıları olan Michael DiMartino ve Bryan Konietzko tarafından hazırlanacak yeni dizinin yapımına 2019 yılında başlanacak. Netflix ve Nickelodeon ortaklığında hazırlanacak canlı-aksiyon The Last Airbender dizisi hakkında konuşan ikili, bu yeni projede animasyon dizisindeki dünyayı, karakterleri ve hikayeleri derinlemesine işleyeceklerini açıkladı.
  
Farklı elementleri kontrol edebilen topluluklar arasında savaşın hüküm sürdüğü bir dünyada geçen Avatar: The Last Airbender, yüz yıllık uykusundan uyanan 12 yaşındaki hava bükücü Aang'in hikayesini anlatıyor. Dört elementi de kontrol edebilen Avatarlar'ın sonuncusu olan Aang, savaşı sonlandırmak için yeni yol arkadaşları ile birlikte tehlikeli bir maceraya atılacak.
Nickelodeon'un sevilen dizisi daha önce sinemaya da uyarlanmış, ancak yönetmenliğini M. Night Shyamalan'ın üstlendiği The Last Airbender filmi beklentilerin çok altında kalmıştı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13074 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
avatar: the last airbender, avatar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim