Anlık Bildirim

Netflix'te yayınlanacak Hızlı ve Öfkeli animasyon dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Hızlı ve Öfkeli serisinin animasyon filminin teaser fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Vin Diesel'in üstlendiği Fast & Furious: Spy Racers, 2019 sonuna doğru Netflix'te yayınlanacak.

Netflix'te yayınlanacak Hızlı ve Öfkeli animasyon dizisinin ilk fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör

The Fast & Furious (Hızlı ve Öfkeli) film serisinin animasyon uyarlamasından ilk fragman yayınlandı. Teaser fragmanda iki arabanın kısa süreli mücadelesini görüyoruz.

Dreamworks TV yapımcılığındaki dizinin ismi Fast & Furious: Spy Racers olacak. Dizi, 2019’un sonuna doğru Netflix platformunda yayınlanacak. Dizinin yapımcılığını, film serisindeki Dom karakterini canlandıran Vin Diesel üstleniyor.

Dominic Torretto’nun kuzeni rolündeki Tony Toretto, dizinin başrol karakteri olacak. Tony’nin Dom’un izinden gidişini ve devlet için özel bir görevde çalışmasını izleyeceğiz. 27 saniye uzunluğundaki fragmandan görüldüğü kadarıyla Netflix’in Love, Death & Robots dizisinde kullanılan çizimlere benzer çizimler kullanılıyor.

Seriye gösterilen ilgiden daha fazla yararlanmak isteyen Universal, ana seriye ek olarak Hobbs & Shaw isminde spin-off film çekti. Hobbs & Shaw, 2 Ağustos 2019'da vizyona girecek. Ana seriye göre daha eğlenceli ve daha çılgın olacak. Fast & Furious: Spy Racers animasyon serisi ise 2019’un sonlarına doğru yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim