Anlık Bildirim

Netflix’ten yerelleşme konusunda ders: Saadettin Teksoy’lu Stranger Things fragmanı

Bugün itibariyle yeni sezonu erişime açılacak Netflix orijinal dizisi Stranger Things’in ülkemiz için yayınlanan ikinci fragmanında Saadettin Teksoy sürprizi var.

Son dönemde çevrim içi video akışları konusunda adeta öncü haline gelen Netflix, sürekli yatırım yapıyor ve kullanıcı sayısını arttırıyor. Orijinal ve ilgi çekici yapımların yanı sıra firmanın yerelleşme hamleleri de öne çıkıyor.

Sürpriz oldu

Platformun önemli dizilerinden Stranger Things yeni sezonu için ülkemize özel Dönence şarkısıyla yapılan fragman dikkatleri üzerine toplamıştı. İkinci fragman ise daha dikkat çekici ve eğlenceli. Bir dönemin efsane gazetecilerinden Saadettin Teksoy, kayıp çocukları araştırmak için Hawkins’e gidiyor.

Efsaneleşmiş “Ben Saadettin Teksoy” sloganı ve yanından ayırmadığı megafonu ile Upside Down gibi farklı bölgelere seyahat eden Teksoy, birbirinden tehlikeli maceralara atılıyor. Fragmanın sonunda ise canavar ile karşılaşıyor ve yine o efsane sloganını duyuyoruz. Keşke bir bölümü Saadettin Teksoy ile çekilmiş olsa dediğimiz Stranger Things yeni sezonu, tüm bölümleri ile bugün erişime açılacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6176 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, sadettin teksoy ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim