Anlık Bildirim

Nintendo Switch Mini sızdırıldı

Yekpare bir gövdeye sahip olan Nintendo Switch Mini daha çok PSP veya PS Vita tarzındaki konsolları hatırlatıyor. Nintendo Switch Mini artık bireysel oyunlara odaklanacak.

Konsol dünyasında büyük başarı yakalayan ve bazı ülkelerde en çok satan konsol ünvanını ele geçiren Nintendo Switch tabiri yerindeyse Lite bir versiyon ile yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Nintendo Switch mini neler sunuyor?

Bir kılıf üreticisinin sızdırdığı görseller yeni konsolun tasarım konseptini ortaya koyuyor. Nintendo Switch mini daha çok Nintendo 2DS benzeri yekpare bir yapıda. Aslında beklentiler de bu tarz bir tasarım konsepti yönündeydi.

Konsolda iki adet D-Pad kolu, yön tuşları, tetik tuşları ve bağlantı noktaları net bir şekilde görülüyor. PSP veya PS Vita da yine zamanında benzer bir tasarım çizgisiyle gelmişti.

Nintendo Switch mini orijinal konsoldan tamamen farklı bir bakış açısına geçmiş oluyor. Nintendo Switch normalde Joy-con kontrolcüleriyle aynı cihazda birden fazla kişiyi oyuna dahil ediyordu. Oyunlar da bu konseptte hazırlanıyordu. Zaten konsolun ilgi görmesinin sebebi de bu paylaşımdı.

Nintendo Switch mini ise tek başına oynanan bir konsol. Oyunlar da buna göre hazırlanacak. Birden fazla cihazın dahil olduğu lokal oyunlar da olacaktır ancak herkesin bu cihaza sahip olmasını beklemek pek mümkün değil. Yine de Nintendo önemli satış rakamlarına ulaşacağını düşünüyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5744 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nintendo switch, nintendo switch mini ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim