Anlık Bildirim

Daredevil kod adı Nokia 5.2’ye işaret ediyor olabilir

Daredevil kod adıyla çalışır halde görüntülenen Nokia modelinin 5.2 ismiyle geleceği tahmin ediliyor. Zeiss lens, PureDisplay ve OZO Audio orta sınıfa sunulacak.
Nokia 5.2 yolda Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz günlerde gizemli bir Nokia modelinin çalışır haldeki görüntülerini sizlere aktarmıştık. İsmi bilinmeyen modelin orta sınıfa sunulacağı biliniyordu. Bugün ise Nokia 5.2 ismiyle raflardaki yerini alacağı öğrenildi. En azından başarılı sızıntılarıyla bilinen Nokia Anew Twtitter hesabının iddiaları bu yönde.

Zeiss, PureDisplay ve OZO Audio

Nokia’nın yeni modeli 2340 x 1080 çözünürlüğünde ekran ile geliyor. Su damlası çentik tasarımına sahip ekranın alt kısmında Nokia logosu görülebiliyor. Ortaya çıkan görüntüler sayesinde cihazın Snadpragon 660 yonga seti, 3500 mAh batarya, 3.5 mm kulaklık girişi, arka parmak izi sensörü ve sesli asistan için özel tuş ile geleceği biliniyor. Kamera tarafında ise üçlü paketin içerisinde 48 MP ana sensör bizleri karşılıyor. Cihaz Nokia’nın üst seviye modellerinde bulunan Zeiss lens, PureDisplay ve OZO Audio gibi detaylara da ev sahipliği yapıyor. Kısacası orta sınıfa Nokia’ya özel yeteneklerle güncel bir model katılacak.

Nokia 5.2 yolda Tam Boyutta Gör

Nokia 5 serisi firmanın beğenilen modellerine ev sahipliği yapıyor. Özellikle 5.1 Plus ülkemizde de ulaşılabilen modellerden biri. Haberimize konu olan Nokia 5.2 de firmanın orta sınıftaki bu serisinin devamı olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Şimdilik herhangi bir çıkış tarihi ve fiyat bilgisi bulunmuyor. Ancak sızıntılar hız kazanmaya başladığına göre yakın zamanda bu detayları da öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim