Anlık Bildirim

Nokia 5.1 Plus, çentikli ekran ve çift arka kamera ile geliyor

Finlandiya merkezli HMD Global'in yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı akıllı telefonu Nokia 5.1 Plus ile ilgili render görüntüleri ortaya çıktı. Cihazın detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Bir zamanların fenomen telefon markası Nokia'yı eski günlerine döndürmeye çalışan HMD Global'in yeni akıllı teleofonu ile ilgili net detaylar ortaya çıkmaya başladı. Lafı fazla uzatmadan, Nokia 5.1 Plus olarak adlandırılan cihazın ortaya saçılan detaylarına geçelim.
HMD Global, bir aydan daha kısa bir süre önce üç yeni akıllı telefonunu piyasaya sürmüş olsa bile, yılın geriye kalanı için de hamleler yapmaya devam ediyor. Bu olumlu gibi görünebilir, ancak şirketin telefon modellerini adlandırma şeklinin sadece medya için değil, tüketiciler için de oldukça kafa karıştırıcı olduğunu söyleyebiliriz. Zira karşımızda Nokia 5, Nokia 5.1 ve şimdi de Nokia 5.1 Plus olarak benzer şekilde adlandırılmış üç farklı model var.

Nokia 5.1 Plus'ın Ağustos ayı sonunda tanıtılması planlanıyor

Nokia 5.1 Plus'ın ortaya çıkan render görsellerine bakacak olursak, cihazın geçtiğimiz haftalarda satışa sunulan Nokia X6 ile benzerlik gösterdiğini söyeleyebiliriz. Zira X6'da olduğu gibi Nokia 5.1 Plus da çentikli bir ekran ve üst üste konumlandırılmış çift arka kamera ile geliyor. Kameraların hemen altında parmak izi okuyucunun yer aldığını ve Nokia logosunun ise yine X6'da olduğu gibi dikey olarak yerleştirildiğini görüyoruz.
Nokia 5.1 Plus'ın özellikleri ile ilgili henüz net bir bilgi olmasa da, cihazın 5.7 inçlik bir ekran ve MediaTek Helio P23 işlemci ile gelmesi bekleniyor. Ağustos ayı sonunda yapılacak IFA 2018'de tanıtılması planlanan akıllı telefonun, ortaya çıkacak yeni teknik detayları ile ilgili bilgileri de sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim