Anlık Bildirim

Nokia 8 amiral gemisi Çinli alışveriş sitesinde göründü

HMD Global tarafından yaklaşan Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması beklenen amiral gemisi Nokia 8, Çinli alışveriş sitesi JD.com'da ön satışa sunulmuş durumda...
HMD Global'in Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2017 sırasında aralarında Nokia 8'in de olabileceği bir dizi akıllı telefon duyurması bekleniyor. GizmoChina'nın yeni raporuna göre Nokia 8, Çin'deki online alışveriş sitesi JD.com'da ortaya çıkmış durumda.
Akıllı telefon 463 dolar fiyat etiketiyle listelenmiş ancak alışveriş sitesi, akıllı telefonun ne zaman piyasaya çıkacağını belirtmiyor. Önceki raporlar, akıllı telefonun bu ay gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi sırasında ortaya çıkacağını söylemişti.
Listelenen sayfada Nokia 8'in (veya P1) bazı görüntüleri de bulunuyor ve resimler, birkaç hafta önce sızdırılmış görüntülere benzer bir cihaz gösteriyor. Ancak bunun yaklaşmakta olan gerçek amiral gemisi olmama ihtimali de var. Bu nedenle kesin konuşmamak lazım.

Quad HD çözünürlüklü 5.7 inç ekran

Akıllı telefonun 22.3MP'lik arka kameranın yanı sıra kare köşeler ve bir metal çerçeve ile birlikte geleceği yönünde söylentiler dolaşıyor. Ayrıca 3.5 mm kulaklık girişi ve USB Type-C bağlantı noktasına da sahip olabilir. Ayrıca telefonun ön panelinde fiziksel Home butonu görmeyebiliriz. Arka kamera OIS ve süper EIS gibi özelliklere sahipken, ön kamera da kapasite 12MP seviyesine ulaşabilir.
Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüklü 5.7 inç ekrana sahip cihazın Snapdragon 821 SoC'la çalışacağı söyleniyor. İçeriden Snapdragon 835 hakkında bazı raporlar geliyor ancak telefonun Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılacağı düşünüldüğünde, bunun pek ihtimal dahilinde olduğu söylenemez. Çünkü Snapdragon 835 yonga seti ilk olarak Nisan ayında gelmesi beklenen Samsung Galaxy S8'de kullanılacak.
Nokia P1 veya 8'in kutudan Android 7.0 Nougat'la çıkması bekleniyor. Akıllı telefon 64GB veya 128GB dahili depolama alanına sahip olacak ve bu alan microSD kart kullanılarak 256GB'a kadar genişletilebilecek. Telefon siyah ve gümüş olmak üzere iki renk varyantına sahip olacak gibi görünüyor. JD.com'da listelenen Nokia 8 eğer gerçekse, Nokia 6'da olduğu gibi resmi lansmanın ardından hızlı bir satış grafiği yakalayabilir.
Nokia 8 amiral gemisi Çinli alışveriş sitesinde göründü
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7930 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, amiral gemisi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim