Anlık Bildirim

Nokia 8, şirketin resmi web sitesinde görüldü

Geçtiğimiz günlerde basın görseli ortaya çıkan Nokia 8, bu kez şirketin resmi web sayfasında görüldü. Yanlışlıkla yayınlandığı söylenen sayfa kısa süre içerisinde yayından kaldırıldı.
Çok değil bundan birkaç gün önce internete sızdırılan Nokia 8 basın görseli, merakla beklenen amiral gemisi akıllı telefonun tasarımını ortaya çıkarmıştı. Şimdi ise bu görüntüyü doğrulayan bir başka sızıntıyla karşı karşıyayız. Yukarıdaki resimden de görebileceğiniz gibi Nokia 8 "yanlışlıkla" şirketin resmi web sitesinde listelendi.
Şu an için sızıntının ne kadar güvenilir olduğunu bilemiyoruz. Ancak görüntü son derece gerçekçi duruyor. Görselde yer alan web adresine erişmeye çalıştığımızda "aradığınız sayfa bulunamadı" hatasıyla karşılaşıyoruz. Yani "kazayla yayınlandığı" iddia edilen sayfa siteden kaldırılmış durumda.
Teknik özelliklere baktığımızda; Nokia 8 amiral gemisi 5.3 inç QHD ekran, Snapdragon 835 SoC, 4GB veya 6GB RAM'le gelecek gibi görünüyor. Kutudan Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle çıkacak cihaz Android 8.0 (O) güncellemesi alacak. Akıllı telefonun arka kısmında Carl Zeiss lensli çift kameraya yer verileceğini belirtelim. HMD Global'in amiral gemisini ay sonunda muhtemelen 31 Temmuz'da tanıtması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4505 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, nokia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim