Anlık Bildirim

Nokia 9 PureView basın videosu sızdırıldı

5 arka kamerası ile Android One programının en iyi modeli olmaya aday Nokia 9 PureView basın videosu sızdırıldı. Video net bir şekilde tüm özellikleri göz önüne seriyor.

HMD Global’in bugüne kadar geliştirdiği en iyi ve ayrıca Android One programının da en güçlü akıllı telefonu olmaya aday Nokia 9 PureView kısa bir süre içerisinde tanıtılacak. Modelin basın videosu da internete sızdırıldı.

Nokia 9 PureView özellikleri ve fiyatı

Nokia 9 PureView modeli sektörün ilk 5 kameralı telefonu olma ünvanını elde edecek. Bugüne kadar 3 hatta 4 arka kameralı telefonlar görmüştük ancak Nokia çıtayı biraz daha yukarı çekiyor. Mevcut çift kameralı sistemlere göre 10 kat daha fazla ışık alabilen bu kombinasyon aynı anda 5 fotoğraf çekip bunları birleştirebiliyor.

Henüz kameraların fonksiyonu bilinmiyor ancak bir tanesinin derinlik algısı sunacağı ve kullanıcıların da bu verilere erişebileceği ifade ediliyor. Ayrıca çekim sonrası odaklama özelliği de bulunuyor.

Bunun haricinde Nokia 9 modeli amiral gemisi seviyesinde. 5.99 inçlik ekranında çentik yer almıyor ve 18:9 görüntü oranı sunuluyor. Snapdragon 845 yonga setinin yanında 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi sunulacak.

Tanıtım videosundan telefonda 2560x1440 piksel çözünürlük, HDR 10 desteği, ekrana entegre parmak izi okuyucusu, kablosuz şarj desteği gibi özellikler olduğu anlaşılıyor. Ayrıca Android One programı sayesinde Android R ve Q sürümlerini de alacak. Telefonun Ocak ayı sonunda satışa sunulması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7880 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, nokia 9 pureview ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim