Anlık Bildirim

Nokia : Microsoft'tan alt segmentte rekabet için özel yardım aldık


Microsoft ile ortaklığı sonrasında yeniden yapılanma sürecini Lumia modelleri etrafında devam ettiren Nokia, bununla birlikte S40 ve S30 modeller haricinde alt segment telefon pazarında etkili değil.

Firma, Lumia modellerini alt segmente yayma amacıyla ilk olarak Lumia 610 modelini Çin'de satışa sunmuştu. Ancak Nokia, yayılma stratejisini birden fazla modelle desteklemeyi planlıyor.

Nokia, satışa sunacağı modellerde 189 Avronun da altında bir agresif fiyatlandırmaya gideceğini ifade ediyor. Yol haritası şu anda hazırlanmış.
Nokia ayrıca Microsoft'tan özel bir destek aldığını da belirtiyor. Ancak bu desteğin formatının ne olduğu açıklanmadı. Nokia tepe yöneticisi Stephen Elop, bir süredir alt segmentte Android ile mücadele etmenin maliyeti düşürmeye bağlı olduğunu dile getiriyor.

Microsoft yöneticilerinin Windows Phone yol haritasında hareketliliğin başlayacağını işaret etmesi, bazı çevrelerce düşük fiyatların önünün açılması olarak yorumlanıyor. 

Nokia'nın ne tür bir strateji izleyeceği ise şimdilik belirsiz. ABD'deki 99$'lık Lumia 900 kampanyasındakine benzer promosyonlar yaygınlaşabilir veya maliyet desteği ile Lumia 610 varyantı modelleri de piyasada görebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2307 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lumia, nokia ve microsoft
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim