Anlık Bildirim

Nokia: Snapdragon 835 işlemcili amiral gemisi geliştiriyoruz

Kısa süre önce piyasaya sürülen Nokia 6 ile dikkatleri üzerine çeken Nokia, amiral gemisi bir akıllı telefon geliştirdiğini kabul etti ve gelecek cihazlar hakkında açıklamada bulundu.
Nokia: Snapdragon 835 işlemcili amiral gemisi geliştiriyoruz
 
Birkaç gün önce sadece Çin’de satışa sunulan Nokia 6'nın 60 saniye gibi oldukça kısa sürede tükenmesi dikkatleri -Nokia’nın geliştiricisi- HMD Global üzerine çevirdi. Yayınlanan son açıklamalara göre beklentilerin üzerinde ilgiyle karşılanan markanın akıllı telefon pazarına dönüşü devam edecek gibi görünüyor. Öyle ki Çin’in sosyal ağı Weibo’daki sayfasına gelen bir yoruma cevap veren Nokia, amiral gemisi geliştirdiği yönündeki iddiaları resmen kabul etti.
Mesajında Snapdragon 835 işlemciye sahip yeni cihaz üzerinde mesai harcadıklarını net şekilde dile getiren yetkililer, çalışmaların devam ettiğini ve biraz daha zamana ihtiyaç duyduklarını belirtiyor. Böylelikle kulislerde konuşulan Nokia 8 dedikodularını isim vermeden de olsa doğrulayan üreticinin pazarda ses getirecek güçte bir cihazla karşımıza çıkması bekleniyor.
Açıklamada yazanlar dikkatle irdelendiğinde 27 Şubat - 2 Mart 2017 tarihleri arasında Barselona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’ne yetişmeyecek yeni amiral gemisinin bu yıl içerisinde tanıtılmasına ise kesin gözüyle bakılıyor. Diğer taraftan farklı bir yorumda "Windows cihazları hakkındaki gelişmeler için bizi takip edin." şeklinde cümle kuran Nokia’nın bu mesajı her ne kadar akılları biraz bulandırsa da resmi duyurularda yer almadığı için çok fazla önemsenmedi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4665 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, nokia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim