Anlık Bildirim

Nokia X6'nın tüm özellikleri belli oldu

HMD Global, yarın Çin'de tanıtacağı Nokia X6'yı her ne kadar gizli tutmaya çalışsa da bunu başaramıyor. Lansmanına bir gün kala Nokia'nın yeni amiral gemisinin tüm özellikleri ortaya çıktı.
HMD Global'in yarın Çin'in başkenti Pekin'de tanıtacağı yeni amiral gemisi Nokia X6'nın tüm özellikleri, tanıtım görsellerinde ortaya çıktı. Basına dağıtılan görsellerde cihazın daha önceki sızıntılardan da duyurduğumuz tüm detaylarla örtüştüğü görülüyor.

Nokia X6, 235 dolar fiyat etiketine sahip olacak

Nokia X6, gücünü sekiz çekirdekli Snapdragon 636 ve 6 GB RAM'den (4GB seçeneği de var) alacak. 5.8 inçlik çentikli bir ekranı olan cihazın grafik işleme gücü Adreno 509'a emanet edilmiş. 16 Megapiksel + 5 Megapiksel çözünürlüğe sahip yapay zeka ve HDR destekli çift arka kameraya sahip Nokia X6'nın ön kamerası ise 16 Megapiksel çözünürlük sunuyor.
Akıllı telefonun 3,060 mAh pil kapasitesi ve 30 dakika içinde %50 şarj etme özelliği sunan Quick Charge 3.0 desteği ile geleceğini de belirtelim. Kutudan Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile çıkacak olan Nokia X6'nın, 4 GB RAM / 64 GB depolama alanı ve 6 GB RAM / 64 GB depolama alanı sunan iki varyantı olacak. Cihazın 4GB RAM'li modelinin satış fiyatı ise 235 dolar olarak açıklandı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5153 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tanıtım, lansman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim