Anlık Bildirim

Nokia telefonların güvenlik güncellemeleri bir sene uzatıldı

Nokia’nın ilk Android’li telefonlarından olan Nokia 3, 5, 6, ve 8 için güvenlik güncellemeleri bir sene uzatıldı. Tanıtılalı iki sene olan cihazlar 2020'ye kadar destek alacak.
Nokia güvenlik güncellemeleri uzadı Tam Boyutta Gör
Nokia’nın güncellemelere verdiği önem artık bilinen bir gerçek. Bu önemi daha da öne çıkarmak isteyen firma, bugün önemli bir açıklamada bulundu. Normal şartlarda iki yılı doldurmuş/doldurmak üzere olan Android’li ilk Nokia modellerine, bir yıl daha güvenlik güncellemesi verileceği açıklandı.

Nokia 3, 5, 6 ve 8 destek almaya devam ediyor

Daha öncesinde Nokia’nın tüm modellerine Android Pie güncellemesi verme gibi önemli bir iddiayı gerçekleştirdiğini şahit olduk. Bu modeller arasında Nokia 3, 5, 6 ve 8 de bulunuyordu. Tanıtılalı iki yıl olan telefonların daha fazla güncelleme almayacağını tahmin ediyorduk. Ancak firma, en azından bir yıl daha Nokia 3, 5, 6 ve 8 modellerine güvenlik güncellemesi vermeye karar verdi.

Kısacası bu telefonlardan birine sahipseniz, işletim sistemi güncellemeleri alamasanız da 2020 yılına kadar güvenlik güncellemeleriyle cihazlarınızı kullanmaya devam edebileceksiniz. Maalesef Nokia 2 için aynı müjdeyi veremiyoruz. Diğer modeller gibi 2017 yılında tanıtılan Nokia 2’ye verilen destek, Kasım 2019 itibariyle son bulacak.

Bir yıllık güvenlik güncellemesi uzatması her ne kadar çok büyük bir olay gibi görülmese de çoğu akıllı telefon üreticisinin iki yıllık normal güncellemeleri bile veremediği düşünüldüğünde oldukça sevindirici. Görünen o ki Nokia, güncelleme dendiğinde ilk akla gelen firma olmaya kararlı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4481 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim