Anlık Bildirim

Nokia'dan The Dark Knight Rises filmine özel logolu Lumia 800 versiyonu


İlk iki filmi gişe rekorları kıran Batman serisinin üçüncü kısmı The Dark Knight  Rises için hayranları heyecanla geri sayıma devam ediyor. Windows Phone 7.5 Mango işletim sistemi yüklü Lumia 800 ve Lumia 710 ile akıllı telefon pazarında payını yükseltmek isteyen Nokia da Batman hayranlarına bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Nokia, filmin çıkış tarihiyle birlikte Lumia 800 Dark Knight Rises adlı özel bir versiyonu da piyasaya sürecek. Sadece 40 adet üretilecek bu versiyonun perakendecilerde satılması veya satılsa bile erişilmesi pek mümkün görünmüyor. Muhtemelen açık artırma sitelerinde satışa sunulacaktır.

The Dark Knight Rises filminin IMAX ön izleme seansına katılan FonaArena editörü Jon Choo'ya hediye edilen telefonu editör video olarak da paylaşmış. Görüntülerden özel üretim Lumia 800 modelinin filmin teması olan siyah renge büründüğü görünüyor. Arka kapağın alt kısmına ise Batman logosu işlenmiş. 

Donanım olarak herhangi bir fark yok. Live Tile ve kilit ekranında filmin bazı kareleri arka plan olarak ayarlanmış. Ancak filme özel uygulama olup olmadığı bilinmiyor. Kutusu da siyah renkli ve Batman logolu olarak sunuluyor. Modelin tam satış tarihi ve fiyatı belli değil.

 
Nokia'dan The Dark Knight  Rises filmine özel logolu Lumia 800 versiyonu



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7367 kez okundu.
19 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
batman, nokia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim