Anlık Bildirim

Nokia'nın beş kameralı akıllı telefonuna ait en net görüntü yayınlandı

HMD Global'in beş arka kameraya sahip bir Nokia telefon çıkaracağına yönelik söylentiler vardı. Zeiss lensli beş arka kamera ile donatılan cihazın oldukça net bir görüntüsü yayınlandı.
Geçtiğimiz günlerde Nokia'nın 5 arka kameraya sahip bir akıllı telefon çıkaracağını ortaya koyan bir görsel sızdırılmıştı. İnternete düşen fotoğraf çok net olmadığı için sahte olma ihtimali vardı. Şimdi ise cihazın çok daha net bir görüntüsü yayınladı. Bu kez arka paneldeki beş lensli kamera sistemi çok daha rahat bir şekilde görülebiliyor.
Fotoğraftaki telefonun bir prototip olup olmadığı henüz belli değil. Bazı raporlar yaklaşan Nokia 9'a ait olabileceğini öne sürüyor. Ayrıca Nokia 10 olabileceğine yönelik düşünceler de var. Açıkçası şirketten henüz resmi bir açıklama gelmediği için şimdilik bu konuda kesin konuşmak zor.

Zeiss lensli beş arka kamera

Akıllı telefonun arka kısmında yer alan Nokia markası, cihazın Zeiss lensli beş arka kameraya sahip bir Nokia telefon olacağını doğruluyor. Bununla birlikte bu beşli kamera sisteminin tam olarak ne işe yarayacağı şu an için bilemiyoruz. HMD Global'in önümüzdeki günlerde düzenleyeceği herhangi bir etkinlik de yok. Bu yüzden şirketin bu telefonu ne zaman piyasaya sürmeyi planladığı henüz bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5409 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim