Anlık Bildirim

Nokia'nın beş kameralı akıllı telefonunun ilk görüntüsü sızdı

Geçtiğimiz aylarda Nokia'nın beş kameralı bir akıllı telefon çıkaracağına yönelik söylentiler çıkmıştı. Amiral gemisi telefonun ilk görüntüsü Slashleaks tarafından yayınlandı.
Tek arka kameralı telefon devri kapanmak üzere. Üreticilerin çoğu kullanıcılara çift arka kameralı modeller sunmaya başladı. Bu da yeterli gelmemiş olacak ki markalar bu sayıyı artırma konusuna birbirleriyle yarışıyor.
Huawei, P20 Pro modeliyle üçlü kamera sistemini sunan ilk şirket oldu. Şimdi ise birçok şirket aynı yoldan ilerliyor. Ayrıca kısa süre önce Samsung'un dört arka kameralı bir model üzerinde çalıştığına yönelik söylentiler gündeme geldi. Ancak HMD Global muhtemelen çıtayı arşa çıkaracak bir adım atmaya hazırlanıyor.
Sızıntıları ile tanıdığımız Slashleaks, yeni gizemli bir Nokia telefona ait olduğu ileri sürülen bir görüntü yayınladı. Fotoğraftaki cihazın arkasında kamera lensi gibi görünen çok sayıda bölüm var. Akıllı telefon flaş ile birlikte toplam 5 kameraya sahip gibi duruyor.

Daha önce taslak çizimi ortaya çıktı

Ocak ayında ortaya çıkan bir taslak çizim Nokia'nın 5 kamera lensinin nasıl görüneceğini ortaya koymuştu. Söz konusu çizim sayesinde çok lensli kamera çözümünün nasıl olacağını görmüştük.
Bununla birlikte bu beş lensin (penta lens) döner bir modül üzerine yerleştirileceği düşünülüyordu ancak gerçekte böyle olmadığı görülüyor. Telefonun arkasındaki Zeiss ve Android One ibarelerinin de yer aldığını belirtmeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6789 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, nokia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim