Anlık Bildirim

O2 Almanya, 32GB Lumia 900 versiyonunu onayladı

Genelde 16GB depolama kapasitesi ile satışa sunulan Windows Phone cihazlarında, Dell Venue Pro modelinden bu yana daha fazla kapasite kullanılması adet değildi. Ancak Nokia'nın bu geleneği bozacağı ortaya çıktı. Firmanın 32GB kapasiteye sahip bir Lumia 900 modelini hazırladığı resmi olarak doğrulandı.

Daha önce Alman O2 operatörünün internete sızan envanterinde ortaya çıkan 32GB kapasiteli versiyon, resmi Twitter hesabından da onaylandı. Bu versiyon sadece beyaz renk seçeneğine sahip. 

Finlandiya'dan sonra en büyük Windows Phone satışının yapıldığı Almanya'da, yeni versiyonun sadece O2 operatörü için mi yoksa global dağıtım için mi üretildiği henüz belli değil. Ancak yüksek depolama kapasitesi tercih eden tüketiciler için iyi bir alternatif olacaktır.

4.3 inçlik 480 x 800 piksellik AMOLED kapasitif ekran, 1.4 GHz hızında çalışan Qualcomm APQ8055 Snapdragon işlemci, 512MB RAM, 8MP kamera, 16GB depolama kapasitesi şeklinde özelliker sunan Lumia 900 modeli 575 Avro seviyesinden Avrupa'da ön siparişe başlamış durumda.
O2 Almanya, 32GB Lumia 900 versiyonunu onayladı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2588 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lumia, nokia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim