Anlık Bildirim

Office 365, Spotify Premium ve Amazon Prime'ın toplamından daha fazla aboneye sahip

Microsoft'un kıdemli direktörü Tren Griffin, Twitter hesabından Office 365 ile ilgili çarpıcı rakamlar açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Office 365'in 214 milyon ödeme yapan abonesi var.
Microsoft, dünyadaki en değerli halka açık şirkettir, ancak müşterilerinin büyük bir kısmı işletme alanında olduğu için hizmetlerinin ölçeğini anlamak zor olabilir. Tam da bu noktada şirketin kıdemli direktörlerinden Tren Griffin'in yaptığı açıklamalar ses getirecek cinsten diyebiliriz.

Office 365'in abone sayıları oldukça çarpıcı

Griffin'in Twitter hesabından yaptığı açıklamalara göre, 214 milyon abonesi olan bulut tabanlı Office 365, 101 milyon kullanıcılı Amazon Prime ve 107 milyon kullanıcılı Spotify Premium'un toplamından daha fazla, ödeme yapan kullanıcıa sahip. Bu kullanıcıların büyük çoğunluğunun şirket koltuklarında olduğu ifade edilirken, 34.2 milyonunun aylık 10 dolar ödeyen ev kullanıcıları olduğu belirtildi.

Bu sayıların oldukça etkileyici olduğunu belirten Tren Griffin, son birkaç yıl içinde kalıcı Office lisansı alan kullanıcıların, abonelik sistemine geçmelerinde artış olduğunu da ifade ediyor. Açıklamalara göre bu 214 milyon kullanıcı yılda Microsoft'a ortalama 99 dolar abonelik ücreti ödüyorlar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim