Anlık Bildirim

OnePlus 5T'ye ait olduğu iddia edilen bir görüntü sızdırıldı

OnePlus 5 stoklarının tükenmesi akıllara şirketin OnePlus 5T'yi çıkarma hazırlığında olabileceğini getirmişti. Kasım ayında piyasaya sürüleceği iddia edilen telefona ait bir render sızdırıldı.
Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan OnePlus 5 stoklarının tükendiğine yönelik söylentiler, şirketin yeni bir telefon çıkarma hazırlığında olabileceği şeklinde yorumlanmıştı. Hatta birçok kişi geçen yılki OnePlus 3T modeline atıfta bulunarak yeni cihazın OnePlus 5T olabileceğini öne sürdü. Şimdi ise Gizmochina sayesinde, OnePlus 5T'ye ait olduğu iddia edilen bir render görüntü ortaya çıkmış durumda.
Sızıntıya göre, OnePlus 5T her iki kenarı kavisli 6 inç ekrana sahip olacak. Yani şu anki hatlarıyla Samsung'un yeni nesil amiral gemilerine benzediğini söyleyebiliriz. Ayrıca cihazı daha uzun gale getiren 18:9 görüntü oranı var. Teknik özelliklere baktığımızda henüz netleşen birşeyin olmadığını görüyoruz. Ancak muhtemelen Qualcomm'un en yeni yonga seti ve belki de çift kamera teknolojisiyle gelecek.
Önceki raporlar şirketin OnePlus 5T'yi atlayarak 2018 yılının başında doğrudan OnePlus 6'yı piyasaya süreceğini iddia ediyordu. Ancak Gizmochina, güvenilir bir kaynaktan aldığı bilgilerin doğruluğundan %80 emin olduğunu ve OnePlus 5T olasılığının halen devam ettiğini belirtiyor. Tabii ki OnePlus resmi olarak herhangi bir açıklama yapmadığı için şimdilik hiçbir şeye kesin gözüyle bakmamak gerek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4503 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus, akıllı telefon ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim