Anlık Bildirim

OnePlus 7 Pro’nun Nebula Mavi ve Ayna Gri renkleri karşınızda

OnePlus 7 Pro'nun basın görselleri ortaya çıktı. Nebula Mavi ve Ayna Gri renkli modelleri içeren görseller haberimizde. Yeni OnePlus telefonlar 14 Mayıs tarihinde resmiyet kazanacak.
OnePlus 7 Pro’nun Nebula Mavi ve Ayna Gri renkleri Tam Boyutta Gör
Yeni OnePlus akıllı telefonlar 14 Mayıs tarihinde tanıtılacak. Ancak ardı arkası kesilmeyen sızıntıların OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro hakkında hiçbir sürpriz bırakmadığını söyleyebiliriz. Bu sızıntılara an itibariyle OnePlus 7 Pro’nun basın görselleri de eklendi.

İki farklı renk seçeneği görüldü

Cihaz hangi renk seçenekleri ile gelecek şimdilik bilinmiyor ancak ortaya çıkan basın görsellerinde “Nebula Mavi” ve “Ayna Siyah” isimli iki farklı modeli görme şansı yakaladık. Özellikle Nebula Mavi renk seçeneği oldukça şık görünüyor. Görsellerde yer alan üçlü arka kamera, 6.64 inç kavisli ekran vb. detaylar önceki sızıntılarla paralellik gösteriyor.

OnePlus 7 Pro modelinin daha öncesinde sızdırılan özelliklerini hatırlamak gerekirse; Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti, 12 GB’a kadar RAM, 6.64 inç QuadHD+ 90 Hz çerçevesiz kavisli ekran, 4000 mAh batarya, 30W hızlı şarj, 48 MP ana kamera sensörü, Android 9 Pie işletim sistemı, açılır kapanır ön kamera mekanizması vb. şeklinde sıralanabiliyor.

OnePlus 7 Pro’nun Nebula Mavi ve Ayna Gri renkleri Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde OnePlus 7 Pro’nun ekranı DisplayMate testlerinden A+ puan almayı başarmıştı. Bu da cihazın ekranının gerçekten iyi bir performans sunacağı manasına geliyor. 90 Hz olması da kullanıcılara daha akıcı bir deneyim yaşatacak. Ne yazık ki normal OnePlus 7 modelinin 60 Hz ekranla gelmesi bekleniyor. Daha iyi bir ekran deneyimi için Pro’ya yönelmeniz gerekecek.

Cihazların tanıtılmasına iki haftadan az bir süre kaldı. Özellikle OnePlus 7 Pro şimdiden yılın en çok konuşlan modellerinden biri olmayı başardı. Standart OnePlus 7 ise fiyatıyla firmanın “amiral gemisi katili” lakabını sürdürmesine yardımcı olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6363 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus, fiyat ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim