Anlık Bildirim

OnePlus CEO'su: Ekrana gömülü parmak izi tarayıcı, kulaklık girişinden önemli

Akıllı telefon üreticisi OnePlus, yaklaşan yeni cihazları ile ilgili oldukça şeffaf bir tutum sergiliyor. Zira şirketin CEO'su Pete Lau verdiği bir röportajda önemli açıklamalar yaptı.
Çinli teknoloji üreticisi OnePlus'ın, bir sonraki amiral gemisi akıllı telefon modeli olan orta ölçekli OnePlus 6T'yi duyurmasına az bir süre kaldı. Şirket, yeni cihazları ile ilgili ser verip sır vermeyen rakiplerinin aksine OnePlus 6T ile ilgili ayrıntıları hiç çekinmeden açıklıyor. OnePlus kurucu ortağı ve CEO'su Pete Lau geçtiğimiz gün CNET'e verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

Kablosuz şarj özelliği olmayacak

Pete Lau, röportajda cihazla ilgili bilinen şeyleri yinelese de ilk olarak cihaza ekrana gömülü parmak izi tarayıcının eklenmesi sonucu, kaldırılan 3.5mm kulaklık girişini yorumlayarak: "Ekrana gömülü parmak izi deneyimini yaşadıktan sonra ona aşık olacaksınız." ifadelerini kullandı.
Bu deneyimi kullanıcılarına sunmak için kulaklık girişini kaldırdıklarını belirten CEO, ayrıca OnePlus 6T'nin kablosuz şarj olmayacağını da doğruladı. Müşterilerin "Dash Şarj" adı verilen hızlı şarj teknolojisine alışkın olduklarını söyleyen Lau, benzer bir deneyimi kablosuz olarak sunmak cihazın daha da kalın olmasını ve daha fazla ısınmasını sağlayacağını ifade edek konuyu "Kablosuz şarjın sıcaklığa etki etmeden çalışabileceği teknolojiye geldiğimiz gün, bu teknolojiyi cihazlarımıza entegre edeceğiz." cümleleriyle noktaladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4428 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus 6t, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim