Anlık Bildirim

OnePlus TV için geri sayım başladı

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus geçtiğimiz yıl televizyon çıkaracağını doğrulamıştı. Gelen son bilgiler şirketin ilk akıllı TV'sinin çok yakında tanıtılacağını gösteriyor.
Akıllı telefonları ile tanıdığımız OnePlus geçen yıl akıllı TV çıkaracağını doğrulamıştı. O zamandan bu yana konuyla ilgili çok fazla detay ortaya çıkmadı. Dolayısı ile cihazın piyasaya sürülüp sürülmeyeceği merak ediliyordu.
OnePlus'ın akıllı TV planları ile ilgili yeni bilgiler geldi. Teknoloji sektörüne yönelik güvenilir istihbaratları ile bilinen Ishan Agarwal'e göre cihazın tanıtımı yakında gerçekleşecek. Kesin bir tarih verilmese de lansman etkinliğinin "çok uzak olmadığı" söyleniyor.

OLED TV olmayacak

Çinli şirketin ilk televizyonunun ne gibi özelliklere sahip olacağı konusunda ne yazık ki bir bilgi yok. Ancak Agarwal, OLED TV olmayabileceğini söylüyor. Dolayısı ile OLED bekleyenlerin başka alternatiflere yönelmeleri gerekebilir.
OnePlus geçmişte rakiplerinin bir adım önüne geçmek için "agresif fiyat" politikası uyguluyordu. Bu yüzden şirketin akıllı televizyonları için de aynı taktiği kullanması pek sürpriz olmayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim