Anlık Bildirim

Oppo F11 Pro'un lansman tarihi belli oldu

Çinli akıllı telefon üreticilerinden OPPO'nun uzun bir süredir merakla beklenen yeni modeli Oppo F11 Pro'nun ne zaman tanıtılacağı belli oldu. İşte lansman tarihi ve cihazın detayları.
Çinli teknoloji şirketi Oppo'nun yeni akıllı telefonu F11 Pro ilgili çeşitli sızıntılar ortaya dökülmüştü ancak cihazın ne zaman tanıtılacağı belli değildi. Şirket heyecanla beklenen yeni telefonunu 5 Mart tarihinde tanıtacağını resmen doğruladı.

Fiyat etiketi şimdilik belli değil

Oppo, lansman tarihini doğrulamanın yanı sıra, F11 Pro modelinin 48 MP + 5 MP çift arka kamera, 6.5 inç Panoramik Ekran ve VOOC 3.0 hızlı şarj gibi özelliklerle geleceğini de onayladı. Ayrıca akıllı telefonun arka paneli de 3D gradyan cam kaplamalı olacak. Oppo ayrıca F11 Pro'nun bir görüntüsünü paylaştı. Ekranın üstünde selfie kamerası yok, çünkü kamera cihazın üst kısmında açılır kapanır olarak tasarlanmış.
Cihazın diğer özelliklerinin ise Helio P70 yonga seti, 6 GB RAM, 64 GB / 128 GB depolama alanı ve 4.000 mAh batarya kapasitesi şekline olması bekleniyor. Android Pie işletim sistemi ve ColorOS 6.0 arayüzü ile kutudan çıkacak olan cihazın fiyatı konusunda ise şimdilik bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim