Anlık Bildirim

Oppo, MWC 2019 etkinliğinin tarihini açıkladı

Oppo, 23 Şubat tarihinde MWC 2019'da bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı. Basın mensuplarına gönderilen davetiyelerin tasarımı Çinli şirketin katlanabilir telefonunu tanıtabileceğine işaret ediyor.
Mobil Dünya Kongresi (MWC) önümüzdeki ay İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleştirilecek. Fuar hızla yaklaşırken markalar da düzenleyecekleri etkinliklerin davetiyelerini göndermeye başladı.
Çinli Oppo, 23 Şubat tarihinde MWC 2019'da ‘Get Closer’ (yakınlaşmak) adlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacağını açıkladı. Şirketin bu yılki fuarda bağlanabilirlik, yapay zeka, Endüstri 4.0 ve Dijital Sağlık gibi alanlardaki çalışmaları hakkında kamuoyuna bilgi vermesi bekleniyor.

Davetiye tasarımı katlanabilir telefona işaret ediyor

Oppo tarafından gönderilen basın davetiyelerinin farklı şekilde tasarlanmış ve katlanmış olması, şirketin Mobil Dünya Kongresi'nde katlanabilir telefonunu tanıtabileceğinin bir işareti olarak algılandı. Ayrıca etkinliğin ismi, Oppo'nun MWC 2019'da 10x optik zoom teknolojisine sahip yeni bir ürün sergileyebileceğini ima ediyor.
Bundan birkaç ay önce Oppo’nun Ürün Müdürü Chuck Wang, şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonunu duyurmak için 2019 Mobil Dünya Kongresi'ni beklediğini doğrulamış ancak cihazın özellikleri ve çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi vermemişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim