Anlık Bildirim

Oppo’nun katlanabilir telefonu ortaya çıktı

Oppo’nun katlanabilir telefonu halen geliştirme aşamasında zira MWC 2019 fuarında tanıtılmadı. Firma yetkilileri şimdilik sosyal medya üzerinden paylaşım yapmakla yetindi.

MWC 2019 fuarının ilk açılış konuşmasını yaparak dikkatleri üzerine çeken Çinli Oppo bununla birlikte merakla beklenen katlanabilir telefonunu tanıtmadı. Firmanın kıdemli yöneticisi sadece görsel paylaşmakla yetindi.

Halen geliştirme aşamasında

Oppo’nun uzun bir süredir katlanabilir ekranlı akıllı telefon geliştirdiği biliniyordu ancak görülen o ki henüz tanıtım yapacak seviyeye gelmemiş. Oppo Çin başkanı Brian Shen, katlanabilir akıllı telefon projesinde geldikleri noktayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Oppo’nun Find markası altına girmesi beklenen katlanabilir telefonu aslında Huawei Mate X katlanabilir telefonu ile oldukça benziyor. Büyük ekran telefonun dış kısmını sarmış. Katlandığı zaman bir telefon haline geliyor. Yani Samsung gibi ikinci bir küçük ekran mevcut değil.

 

Oppo’nun katlanabilir telefonu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Yine Huawei gibi kameralar ve bazı bileşenler kenar kısımdaki çerçeveye yerleştirilmiş. Böylece telefon katlandığında bu kenar her zaman dışarıda kalıyor ve bileşenlere ulaşımı kolaylaştırıyor.

 

Oppo’nun katlanabilir telefonu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Henüz telefonun ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor ancak Shen takipçilerinden görselleri paylaşmalarını ve düşüncelerini yazmalarını istemiş. Muhtemelen bir geri bildirim toplama süreci de olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim