Anlık Bildirim

Orta seviyeye Motorola Moto M

Akıllı telefon pazarında çizgisini bozmayan ve defalarca el değiştirmesine rağmen tutunmaya devam eden Motorola, yeni modellerle gündeme gelmeye devam ediyor.

Moto Z serisi 1 milyon satış barajını geride bırakan Lenovo iştiraki Motorola, yeni modeller piyasaya sürmeye devam ediyor. Firma şimdi orta seviyeye yönelik Moto M adında yeni bir akıllı telefon daha resmiyete kavuşturdu.

Fiyatına Göre İddialı

5.5 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olan Moto M, MediaTek’in Helio P15 yonga setinden gücünü alıyor. 8 adet Cortex-A53 çekirdeği ve Mali-T860MP2 grafik biriminin oluşturduğu Helio P15, önceki nesle göre yüzde 10 daha performanslı. Ayrıca çeşitli optimizasyonlarla enerji tüketimi azaltılmış.

Sistem 4GB LPDDR3 RAM ile desteklenirken, 32GB depolama kapasitesi microSD kartlar ile arttırılabiliyor. Arka kısımda faz algılamalı otomatik odaklama özellikli 16MP çözünürlüğünde kamera, ön kısımda ise 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası yer alıyor.

Tamamen metal alaşımdan imal edilen Moto M, 3050mAh kapasiteli bir bataryaya yer veriyor. Batarya USB Tip-C üzerinden uyumlu adaptörler ile hızlı şarj edilebiliyor. Özel bir nano kaplama ile telefon su sıçramalarına karşı korunuyor. Android 6.0 ve parmak izi okuyucu barındıran model Çin’de satışa sunulacak. Fiyatı ise 295$ civarında. 

 
Orta seviyeye Motorola Moto M
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3320 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
motorola, motorola moto m ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim