Anlık Bildirim

PS4 Neo'nun oyunları en az doğal 1080p çözünürlükte olmak zorunda

İlk aşamada 4K oyunculuk için olacağı düşünülen Playstation 4 Neo'nun oyunları anlaşılan 1080p çözünürlükte de olabilecek. Zaten Sony de bu çözünürlükten aşağısını kabul etmiyor.
PS4 Neo'nun oyunları en az doğal 1080p çözünürlükte olmak zorunda

Playstation 4'ün daha güçlü bir sürümü olması beklenen Playstation 4 Neo hakkında yeni detaylar sızmaya devam ediyor. Giantbomb'ın sızan dökümanlardan ortaya çıkardığı bilgilere göre Sony bu konsol için çıkacak oyunların en az doğal 1080p çözünürlükte olmasını zorunlu kılıyor.
Sızan dökümanlardaki bilgilerde Playstation 4 Neo için en az "doğal 1080p görüntü desteği" sunulması zorunlu tutulurken, Base mode denilen standart Playstation 4 içinse herhangi bir sınırlama koyulmamış. Sony ayrıca Neo oyunları için 1080p görünümlü 900p (upscale edilmiş) gibi teknik uyanıklıklara da izin vermeyecekmiş.
Açıkçası Playstation 4 Neo ile ilgili ortaya çıkan teknik detaylara baktığımızda konsolun üst düzey grafiğe sahip oyunları 4K oynatmasının mümkün olmayacağını düşünüyoruz. Muhtemelen Sony'nin amacı 1080p ve 60 fps'yi rahatlıkla verebilen bir konsol tasarlamak. Zaten konsolun fiyatının maksimum 500 dolar olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5960 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
playstation 4 neo, ps4 ve
2 etiket daha ps4k Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim