Anlık Bildirim

PUBG geliştiricilerinden sosyalleşme odaklı oyun

PUBG yapımının arkasındaki Krafton ekibi çevrim içi olarak diğer kullanıcılarla sosyalleşebileceğiniz ve yardımlaşabileceğiniz Mini Life adında yeni bir oyun duyurdu.

Oyun dünyasını kasıp kavuran PUBG yapımını geliştiren Krafton bu kez daha soft olarak tanımlayabileceğimiz bir oyun ile karşımızda. Mini Life oyuncuların birbiri ile sosyalleşmesini temel alıyor.

Mini Life neler sunuyor?

Mini Life oyunu devasa çok oyunculu dünyayı sosyallik ile buluşturuyor. Second Life tarzında kendi karakterinizi ve evinizi oluşturduktan sonra dışarıya çıkarak diğer oyuncular ile sosyalleşmeye başlıyorsunuz.

20 milyar karakter özelleştirme kombinasyonu olduğu ifade edilen oyunda gece, gündüz ve mevsimler gerçekçi olarak yaşanıyor ve oyunu etkiliyor. Açık dünyanın yanında dinamik bir sohbet modülü de bulunuyor.

Arkadaş listenizi oluşturduktan sonra evleriniz ziyaret ederek çeşitli yardımlarda bulunabiliyorsunuz. Arkadaşlarınız da sizi ziyaret ederek işinize yarayacak yardımlar yapabiliyor. Gece Pazarı denen gerçek zamanlı bir mağazada eşyalarınızı satabiliyorsunuz. Ayrıca oyun sahnelerini zengin gerçeklik ile dış dünyaya yansıtarak fotoğraf çekip paylaşabiliyorsunuz. Oyun sürekli bir internet bağlantısı gerektiriyor.

Mini Life: Google Play II App Store


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8993 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, mini life ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim