Anlık Bildirim

PUBG’nin yeni haritası Vikendi sızdırıldı

PUBG'ye kar haritası geliyor! Bir YouTube kanalı, Vikendi haritasının nasıl olacağını gösteren video hazırladı. Ayrıca Yeni PUBG haritasının çıkış tarihi hakkında dedikodular da yayılmaya başladı.

PUBG’nin yeni haritası Vikendi sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Popülerliğini Fornite’a kaptıran PUBG, 7 Aralık’ta PlayStation’a geliyor. Söylentilere göre PlayStation sürümünün çıkışıyla birlikte yeni PUBG haritası da bizlerle olacak. Vikendi isimi verilen yeni haritanın içeriği sızdırıldı.

Vikendi isimli harita, karlı olacak. Vikendi haritası, oyunun büyük Erangel haritası ile küçük Sanhok haritasının ortasında bir büyüklüğe sahip olacak.

 

Allthenewsisgoodnews isimli YouTube kanalı, PUBG’nin yeni haritası ile ilgili edindiği bilgileri modelledi ve yeni haritanın nasıl olacağını gösteren video hazırladı. Sızdırılan bilgilere göre haritanın içeriği, videodaki gibi olacak. Modelleme işlemini, YouTube kanalının sahibi oluşturduğu için grafiksel açıdan kötü görünse de yayınlanan video, kafalardaki soru işaretini giderecek kadar bol ayrıntıya sahip.

PlayStation’a 7 Aralık’ta çıkacak oyunu üç farklı paket ile ön siparişe sunuldu. Champion's Edition ve Survivor's Edition pahalı paketin açıklamalarına baktığımızda “Yakında çıkacak Vikendi adlı dördüncü harita için öncelikli erişim sağlayan Premium Event Pass” özelliğinin bulunduğunu görüyoruz. Oyundaki Miramar isimli harita geçtiğimiz yılın Aralık ayında yayınlanmıştı. Bu haritanın da 7 Aralık’ta yayınlanması bekleniyor.

PUBG’nin yeni haritası ne zaman çıkacak?

PUBG’nin Champion's Edition ve Survivor's Edition sürümünü satın alan PlayStation sahipleri yeni haritayı, diğer PUBG kullanıcılarından daha önce oynayacak. Aralık ayında yayınlanmasına kesin gözüyle bakılan karlı Vikendi haritasının 7 Aralık’ta erken erişime açılacağı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
50094 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pubg, vikendi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim