Anlık Bildirim

Pixel 2 XL'lerden bazıları müşterilere Android yüklü olmadan gönderilmiş

Pixel 2 konusunda yüzü bir türlü gülmeyen Google yeni bir olumsuzlukla karşı karşıya. Pixel 2 XL'i satın alan bazı kullanıcılar cihazın kendilerine Android yüklü olmadan gönderildiğini söylüyor.
Yeni Pixel 2 telefonlarıyla ilgili Google'ın başı ağrımaya devam edecek gibi görünüyor. Zira bu kez de bazı müşterilere işletim sistemi yüklü olmayan cihazlar gönderilmiş durumda. Reddit'te konuyla ilgili çok sayıda şikayet var ve hemen hemen tüm kullanıcılar ekranda "Geçerli işletim sistemi bulunamıyor. Cihaz başlatılamıyor" şeklinde bir mesaj gördüklerini belirtiyorlar.
Pixel 2 XL siparişi veren Reddit kullanıcılarından biri, ürünün kutusunu açmak için heyecanlı bir şekilde eve geldiğini ancak cihazı açtıktan sonra "Geçerli işletim sistemi bulunamıyor" yazan siyah bir ekranla karşılaştığını söylüyor. Bunun üzerine iki farklı müşteri temsilcisiyle görüşen kullanıcı, telefonun şirket tarafından yenisiyle değiştireceğini belirtti.
Neyse ki Google işletim sistemi yüklü olmadan müşterilere gönderilen Pixel 2 XL'leri değiştiriyor. Google Store üzerinden verilen siparişlerde böyle bir sorun yaşayan kullanıcılar Google'ın destek sayfasını ziyaret ederek değişim talebinde bulunabiliyorlar. Hatırlayacağınız üzere kısa bir süre önce de Pixel 2 alan bir kullanıcı kendisine kalite kontrol testinden geçemeyen bir cihazın gönderildiğini ifade etmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4488 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim