Anlık Bildirim

PlayStation 5'in çıkış tarihi ile ilgili önemli açıklama

Oyun severlerin büyük heyecanla beklediği PlayStation 5 ile ilgili detaylar netleşmeye devam ediyor. Sony, yeni nesil oyun konsolunun çıkışına bir yıldan uzun bir zaman olduğunu açıkladı.
Sony geçen hafta yeni nesil oyun konsulu PS5 üzerinde çalıştığını resmen doğruladı. Konsolun çıkış tarihinin yakın olduğunu düşünüyorsanız bu beklentiniz boşa çıkacak gibi görünüyor. Japon teknoloji devinin finans toplantısına katılan Wall Street Journal muhabiri Takashi Mochizuki'ye göre PlayStation 5'i yakın zamanda piyasada görmeyeceğiz.
Mochizuki, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Sony'nin gelecek 12 ay içinde yeni nesil PlayStation'ı çıkarmayacağını söyledi. Bu da şirketin bir sonraki oyun konsolunun en erken 2020'nin Nisan veya Mayıs aylarında piyasaya sürüleceği anlamına geliyor. Daha önce bazı analistler de konsolun 2021 ve hatta 2022'ye kadar gelmeyeceğini söylemişti.

PlayStation 5 ne gibi özellikler sunacak?

Sony şimdiye kadar yaklaşmakta olan konsolun 8K grafik desteği ve AMD’nin Radeon Navi serisini temel alan özel bir GPU'ya sahip olacağını doğruladı. Ayrıca konsol ışın izleme teknolojisi ile gelecek. Hepsi bununla sınırlı değil elbette. PlayStation 5'te yükleme sürelerini hızlandıracak bir SSD ve sürükleyici 3D ses desteği de olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8051 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, oyun konsolu ve
2 etiket daha PS 5 Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim