Anlık Bildirim

Playstation 4'e PC ve Mac için Remote Play Desteği Geliyor

Playstation 4'ün yeni güncellemesiyle birlikte oyuncuların istediği bazı yenilikler getiriliyor. Bunlar arasında PC ve Mac için Playstation 4 remote play desteği de bulunuyor.
Playstation 4'e PC ve Mac için Remote Play Desteği Geliyor Tam Boyutta Gör

Playstation 4'ün yeni versiyon 3.5 güncellemesiyle birlikte konsola yepyeni özelliklerin geleceği açıklandı. Bu özellikler arasında PC/Mac Remote Play ve çevrimiçi arkadaş bildirimi gibi özellikler de yer alıyor. Bu güncellemesi için beta programının yarın başlayacağı açıklandı.
Yeni güncelleme ile gelecek özellikler şu şekilde:
  1. Çevrimiçi arkadaş bildirimi: Çevrimiçi olan arkadaşlarınız hakkında bilgilendirilmek istiyor musunuz? Yeni güncellemede bilgilendirilme seçeneği ekleniyor.
  2. Offline görünme: Bazen film izlerken veya oyun oynarken arkadaşlarınız tarafından rahatsız edilmek istemezsiniz. İşte bu özellik sizi arkadaşlarınıza karşı görünmez yapacak.
  3. Kullanıcı tarafından programlanmış etkinlik: Bu özellik sayesinde çeşitki etkinlikler programlıyorsunuz. Etkinlik zamanı geldiğinde kayıtlı kullanıcılar doğrudan party chat'e bağlanıyor ve oyuna başlıyorsunuz.
  4. Birlikte Oyna: Partinizdeki herkesin ne oynadığını doğrudan görebiliyorsunuz. Böylece birlikte oyun oynamak istediğiniz kişiyle hemen oyun başlatmanız mümkün olacak.
  5. Remote Play (PC/Mac): Playstation 4'ün remote play özelliği PC ve Mac'e gelecek. Beta'da bu özellik kullanılamayacak.
  6. Dailymotion: Playstation 4 üzerinden Dailymotion'da canlı yayın yapabileceksiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim