Anlık Bildirim

Playstation Plus üyeleri bu hafta sonu multiplayer oyunları ücretsiz oynayabilecek

Playstation'ın aylık üyelik servisi Playstation Plus bu hafta sonu kullanıcılarını keyiflendirecek. Sony kanadından gelen açıklamaya göre tüm multiplayer oyunlar hafta sonu için ücretsiz yapılacak.
Playstation Plus, Sony oyun konsoluna sahip kişilerin aylık ücret ödeyerek yararlanabildiği bir üyelik sistemi. Bu sisteme dahil olanlar her ay hediye ücretsiz oyunlar ve bazı kişiselleştirme seçeneklerine sahip olabiliyorlar. Sony ise bu haftasonu için sisteme bir hediye daha dahil ederek tüm çok oyunculu oyunları 48 saatliğine ücretsiz yapacak.

Ücretsiz oyunlar arasında yeni DLC'si yayınlanan Star Wars Battlefront, Call of Duty: Black Ops 3, Destiny: The Taken King, ve Bloodborne: The Old Hunters gibi önemli yapımların olması da oyuncuları sevindirecek. 
Hafta sonu için ücretsiz oyun sunan tek platform Playstation'da değil. Microsoft ise The Elder Scrolls Online'ı Xbox One kullanıcıları için aynı şekilde ücretsiz olarak sunacak. Bu oyunları oynamamış ancak merak eden kullanıcılar Cuma gecesinden itibaren etkinliğe katılabilirler. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4713 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
playstation plus, ps4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim