Anlık Bildirim

Poco Launcher karanlık mod özelliği ile güncellendi

Xiaomi tarafından Pocophone F1 modeliyle duyurulan Poco Launcher yeni bir güncelleme aldı. Güncellemedeki en büyük değişim karanlık mod özelliğinin eklenmesi. Detaylar haberimizde.
Poco Launcher’a karanlık mod özelliği geldi Tam Boyutta Gör
Xiaomi’nin uygun fiyatlı alt markasının ilk modeli Pocophone F1 yeni bir arayüz ile birlikte sunulmuştu. Firmanın MIUI arayüzüne kıyasla daha çok saf Android deneyimine yakın olan Poco Launcher, Google Play mağazasına da eklendi. Bu sayede Poco Launcher’ın farklı özelliklerini seven diğer kullanıcıların da arayüzden yararlanabilmesi sağlanıyor. Bugün gelen güncelleme ile Poco Launcher’a yeni özellikler kazandırıldı.

En önemli değişim karanlık mod

Son dönemin popüler özelliği karanlık mod Poco Launcher’a geldi. Hem gözü dinlendiren hem de AMOLED ekranlı cihazlarda batarya tasarrufu sağlayan karanlık modu, Poco Launcher’ın 2.6.5.7 sürümüyle deneyimleyebilirsiniz. Ayarlar kısmında arka plan bölümünden karanlık modu seçebiliyorsunuz. Ayrıca uygulama çekmecesi için saydamlık ayarı da geldi.

Poco Launcher’a karanlık mod özelliği geldi Tam Boyutta Gör

Güncellemede belirtilen diğer değişimler, çift tıklamayla ekran kilidi (destekleyen tüm cihazlarda), simge değişimleri, arayüzü yavaşlatan hataların giderilmesi, uygulama kasasına özel uygulamaların eklenebilmesi gibi sıralanabiliyor.

Firmanın popüler arayüzü MIUI da sistem çapında karanlık mod özelliği ile güncelleniyor. Özellikle Android Q’nun da sistem çapında karanlık mod özelliği ile geleceği öğrenildikten sonra bu özelliği sunan uygulama ve arayüz sayısı hızla arttı.

Google Play: Poco Launcher 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim