Anlık Bildirim

Prisma nihayet Android’e geldi

Mobil dünyanın yeni gözdesi Prisma uygulaması, iOS platformunun ardından Android platformuna da geldi. Uygulamanın yeni bir indirme rekoruna imza atması bekleniyor.

Prisma nihayet Android’e geldi Tam Boyutta Gör

iOS tarafında kısa süre önce indirmeye sunulan ve adeta patlama yapan fotoğraf filtre uygulaması Prisma, nihayet Android kullanıcılarına da sunuldu. Uygulama bir süre beta sürecinde kalmış ancak yoğun ilgi sonrasında davetiye sistemini kapatmak zorunda kalmıştı.

Fotoğraf paylaşımının çok önemli hale geldiği günümüzde, haliyle fotoğrafları farklı şekillerde düzenleyebilen uygulamalarda revaçta. Paper Camera, Instagram gibi örneklerin yanında şimdi de Prisma yeni bir fırtına estirmeye başladı.

Prisma, barındırdığı 36 farklı filtre ile fotoğraflarınızı sanat eserine çevirmenizi amaçlıyor. Instagram gibi rakiplerin aksine, filtreler tamamen fotoğraflarınızı tuval çalışması gibi yansıtacak şekilde seçilmiş. Bu bakımdan, meraklılarının adeta akınına uğruyor.

Prisma nihayet Android’e geldi Tam Boyutta Gör

Prisma, ücretsiz olması ile de kullanıcılar için tercih sebebi olmuş durumda. Düzenleme yaptıktan sonra, sağa veya sürükleme yaparak filtrenin yoğunluğunu ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca Instagram ve Facebook üzerinden de paylaşabiliyorsunuz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18885 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, prisma for android ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim