İki şirket arasında yapılan anlaşma kapsamında Apple başka hiç bir üreticiden iletişim yongası satın almıyor ve sadece Qualcomm’dan tedarik etmesi karşılığında milyarlarca dolarlık indirimler yapılıyor.
Bu karara karşı çıkan Qualcomm, Avrupa Birliği Genel Mahkemesi’ne temyiz için başvuracak. Konuyla ilgili açıklama yapan Qualcomm Baş Hukuk Müşaviri Don Rosenberg, “Bu anlaşmanın Avrupa Birliği'nin rekabet yasalarını ihlal etmediğine ve piyasadaki rekabete veya Avrupa'daki tüketicilere olumsuz bir etkisinin olmadığına eminiz. Yargı kontrolü için güçlü kanıtlarımız var ve en kısa zamanda gereken işlemleri başlatacağız.” dedi.
Apple ve Qualcomm arasındaki anlaşma 2016 yılında sona erdi. Anlaşmanın sona ermesinin ardından iki şirket arasında deyim yerindeyse kavga çıktı, taraflar birbirini suçlayıcı açıklamalar yayınladı. Kararı temyize taşıyan Qualcomm hakkında verilecek nihai kararı merakla bekliyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


yani bütün çöpleri geri döüştürerek araç yapmışlar. bunu da değerli olarak mı açıklıyorlar.
Arabamız yerli ve milli